{"cpt":"blog","style":"1","columns":"3","show":6,"order":"DESC","orderby":"none"}
15th grudzień, 2015
ByAgnieszka Bartosz
Zapiekanka ziemniaczana
ziemniaki pomidory twardy żółty ser 1 mała łyżeczka oleju świeżo zmielony pieprz jogurt naturalny mleko…
Read More
15th grudzień, 2015
ByAgnieszka Bartosz
Fasola po bretońsku
Garść fasoli typu Jaś (duże ziarna) – namoczyć przynajmniej 2-3 godziny, zmięknie. Dodać pomidory i…
Read More
07th listopad, 2015
ByAgnieszka Bartosz
Cukinia faszerowana z mięsem mielonym
Składniki : * świeża cukinia * mięso z indyka (mielone lub świeży filet-można zmielić w…
Read More
20th wrzesień, 2015
ByAgnieszka Bartosz
Owsianka dyniowa
Składniki: 100g dyni 4 płaskie łyżki płatków owsianych, ale nie błyskawicznych (mogą być inne np.…
Read More
20th wrzesień, 2015
ByAgnieszka Bartosz
Chleb na naturalnym zakwasie bez drożdży
Składniki: 1 kg mąki pszennej (może być inna np. żytnia, orkiszowa, razowa) 1 -2 szklanki…
Read More
14th wrzesień, 2015
ByAgnieszka Bartosz
Zupa krem z dyni i cukinii z serem feta
Składniki: dynia cukinia ser feta półtłusty łyżeczka koncentratu pomidorowego świeży czosnek świeży imbir przyprawy: pieprz…
Read More