{"cpt":"blog","style":"1","columns":"3","show":6,"order":"DESC","orderby":"none"}
30th styczeń, 2018
ByAgnieszka Bartosz
Frytki z batatów
Składniki: ziemniaki oliwa przyprawy: pieprz czarny, tymianek, bazylia, rozmaryn (można też w wersji: pieprz cayenne,…
Read More
26th październik, 2017
ByAgnieszka Bartosz
Koktajl z ananasem
Składniki liść jarmużu plaster świeżego ananasa kłącza imbiru banan woda Przygotowanie: Z jarmużu usuń łodygę,…
Read More
20th październik, 2017
ByAgnieszka Bartosz
Sałatka z warzyw
Składniki: ogórki czerwona papryka cebula czosnek marchew kminek ziele angielskie liść laurowy ocet jabłkowy sól…
Read More
07th październik, 2017
ByAgnieszka Bartosz
Budyń kakaowy
Składniki: kasza jaglana( nieugotowana, sucha) mleko kokosowe kakao sok z aronii daktyle bez pestek chilli…
Read More
07th październik, 2017
ByAgnieszka Bartosz
Brownie z cukini
Składniki: cukinia daktyle jajko mąka kakao olej kokosowy nierafinowany soda oczyszczona ekstrakt z wanilii Przygotowanie:…
Read More
26th wrzesień, 2017
ByAgnieszka Bartosz
Jabłecznik z kaszy jaglanej
Składniki: kasza jaglana daktyle zmielone siemię lniane mleko roślinne lub pół na pół z wodą…
Read More